True Heading ombord på TP52

2011-05-20 13:18:25

Under våren har företaget True Heading ingått avtal om samarbete med Blixt Pro Sailing. Avtalet omfattar navigationsutrustning ombord på TP52.an.

"True Heading AB har många års erfarenhet inom AIS och telematiktjänster. Vårt omfattande nätverk av resurser ger ett litet företag bredden av ett stort. Vi har kapacitet för att uppnå komplicerade mål på ett flexibelt och kundanpassat sätt samtidigt som vi erbjuder låga kostnader och snabba resultat. Vi erbjuder totallösningar till våra partner och kunder på hela utbudet av våra tjänster som är av högsta kvalitet.

Vi på True Heading AB är stolta över att vi kände till AIS innan det ens var uppfunnet. Ledningen på True Heading har över 40 års erfarenhet av navigering. Erfarenheterna sträcker sig från professionell navigering och sjömätning inom sjöfartsverket och marinen till radio och produktdesign i multinationella företag – även specialisering inom AIS när det först utvecklades i Sverige. Vi är passionerade fritidsbåtsägare och kappseglare som älskar det vi gör. Vi ser alltid till att våra produkter utvecklas till en standard som vi själva skulle lita på när det verkligen gäller."

Läs mer om True Heading på deras hemsida